pestalozzischool openbare school voor meisjes

nassaukade 10 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van pestalozzischool openbare school voor meisjes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

pestalozzischool openbare school voor meisjes foto

Op pestalozzischool openbare school voor meisjes vind je 14 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was in mijn tijd een gewone lagere school voor meisjes.

Was in mijn tijd een gewone lagere school voor meisjes. Klasgenoten: Annie van Schaik, Jopie van Kollum, Rachel Gerritsen. Was het hoofd niet mevr. Van 't Zand?

pestalozzischool openbare s..., 1926

Naam klasgenootjes: Corrie Boendermaker, Vera de Vries, Ria van der Berg, Willie Hopman, Ria de Maagt, Lia Cornelisse, Nellie Atsma, Gonda de Maagt Onderwijzeressen: mevrouw F.

Naam klasgenootjes: Corrie Boendermaker, Vera de Vries, Ria van der Berg, Willie Hopman, Ria de Maagt, Lia Cornelisse, Nellie Atsma, Gonda de Maagt Onderwijzeressen: mevrouw F.G. Stadman mevrouw C. Beerstsen-Naben mevrouw M. Krijgsman

pestalozzischool openbare s..., 1949

Het hoofd van de school was Mej.

Het hoofd van de school was Mej.de Groot,later Mej.Reerink. Andere leerlingen waren: Annie Uyleman en een meisje dat Stella met haar voornaam hete

pestalozzischool openbare s..., 1939

?