Pedagogische Akademie Mater Misericordiae

Oude Dijk 9 in Tilburg, ( Toon op kaart )

154 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pedagogische Akademie Mater Misericordiae, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pedagogische Akademie Mater Misericordiae foto

Op Pedagogische Akademie Mater Misericordiae vind je 19 klassenfoto’s en 154 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Onze groepen startten als eerste écht gemengde groepen.

Onze groepen startten als eerste écht gemengde groepen. Tegelijk barstte ook de democratisering los. Een week lang gestaakt en gediscussieerd met elkaar en met de docenten. Piet Korst werd hierbij haast legendarisch. Het was een leuke, enerverende tijd waar ik met plezier op terugkijk.

Pedagogische Akademie Mater..., 1967

De eerste twee jaren dat de kweekschool een havo-afdeling had, waren een groot feest.

De eerste twee jaren dat de kweekschool een havo-afdeling had, waren een groot feest. de kantine was de meest geliefde plek.Na die 2jaar ben ik naar Amsterdam gegaan en werk inmiddels al weer zo'n 26 jaar in het voortgezet onderwijs

Pedagogische Akademie Mater..., 1968

Ik was 30 en vader van 2 koters toen ik op de PA begon.

Ik was 30 en vader van 2 koters toen ik op de PA begon. Heb het versneld gedaan, twee jaar. Met de Kerst naar het tweede jaar. Een nadeel was, dat je met je medestudenten weinig contact opbouwde. Ook het grote schoolfeest meegemaakt. Muziek gespeeld. In mijn beleving speelde ene Francien prachtig viool en kon goed zingen.

Pedagogische Akademie Mater..., 1975

?