Pedagogische Akademie Lucia

Hennekijnstraat 6 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

126 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pedagogische Akademie Lucia, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pedagogische Akademie Lucia foto

Op Pedagogische Akademie Lucia vind je 1 klassenfoto’s en 126 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

vrienden en vriendinnen, en de koffie bar in de kelder, waar ik het meeste van mijn tijd door bracht! En bepaalde leraressen (Geschiedenis en Engels).

vrienden en vriendinnen, en de koffie bar in de kelder, waar ik het meeste van mijn tijd door bracht! En bepaalde leraressen (Geschiedenis en Engels)

Pedagogische Akademie Lucia, 1969

Op deze school heb ik mijn man leren kennen!.

Op deze school heb ik mijn man leren kennen!

Pedagogische Akademie Lucia, 1971

Een heerlijke tijd gehad! Werkweken in Orvelte, Papendal (dankzij mijn specialisatie gym, terwijl ik geen atletisch type was), muziek van Ton en het Dona Nobis zingen in het trappenhuis, omdat dat zo mooi klonk! Met rekendocent Jan MIllekamp naar een cong

Een heerlijke tijd gehad! Werkweken in Orvelte, Papendal (dankzij mijn specialisatie gym, terwijl ik geen atletisch type was), muziek van Ton en het Dona Nobis zingen in het trappenhuis, omdat dat zo mooi klonk! Met rekendocent Jan MIllekamp naar een congres in Antwerpen, waar we werden aangekondigd als de delegatie van de nederlandse pedagogische academies! Het congres was zo saai, dat we halverwege de dag Antwerpen zijn ingegaan. Kathechese in een lokaal, hoog boven de gymzaal. Dansweek door twee stagiares van de dansacademie, waar onze gymleraar van Heteren zeer verguld mee was. Voel je een dweil... en we dweilden allemaal door het lokaal! Heerlijke speculaas in het keldertje, wat we tijdens een werkweek hebben omgetoverd tot 'poppenhuis'.

Pedagogische Akademie Lucia, 1980

?