Pedagogische Akademie

Jhr. Molleruslaan in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pedagogische Akademie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pedagogische Akademie foto

Op Pedagogische Akademie vind je 7 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het kan ook een jaar eerder of later geweest zijn.

Het kan ook een jaar eerder of later geweest zijn. Ik herinner me Wibo Bouma,Theo vd Reijden, Richard ? en Marjon v Halderen. Raadhuisplein autovrij, voor 1 dag. Uiteindelijk via allerlei omzwervingen sinds kort toch in het onderwijs terecht gekomen (Nederlands vmbo in Deventer)

Pedagogische Akademie, 1971

Ik herinner me natuurlijk het directie-team Sterk en Slim.

Ik herinner me natuurlijk het directie-team Sterk en Slim. Maar vooral namen uit de klas: José Ossentjuk, Roslyn Piekaar, Barthus Tiemens, Ardie Noorman, Marja Hobbelink, Marijke ?, Ruud v. Veldhuizen, Annemarie Mevius, Cees v.d Pluym en vele anderen. Voor mij persoonlijk een geweldige tijd waar ik goede herinneringen aan heb overgehouden. Vooral ook veel foto's, o.a. gemaakt door Fred Tulner. Sporten buiten op het grasveld, een werkweek met leraar Schild, gitaar spelen en zingen en een toneelstuk over Pico de schoorsteenverger, dat we voor diverse lagere schoolklassen hebben opgevoerd. Ik woonde op kamers nog geen 100 mtr. van school af. Pedagogiek: v. Pareren(?); opvoeden is vrijheid in gebondenheid. Het was een mooie tijd. Waar zitten jullie nu eigenlijk. Zou het leuk vinden weer eens iets van jullie te horen.

Pedagogische Akademie, 1972

Hier leerde ik mijn latere (en inmiddels ex-) echtgenote kennen.

Hier leerde ik mijn latere (en inmiddels ex-) echtgenote kennen. Het was een gezellige groep waarin ik zat. Er gebeurde altijd wel wat: klieren met de brandspuit in het bijgebouw, kleine glazen kogeltjes op de rand van het bord bij Engels, leuke werkweken en ga zo maar door.

Pedagogische Akademie, 1976

?