P.C.B.S. 'De Wegwijzer'

P.A. de Genestetlaan 6 in Hellevoetsluis, ( Toon op kaart )

135 scholieren

Bekijk de volledige pagina van P.C.B.S. 'De Wegwijzer', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

P.C.B.S. 'De Wegwijzer' foto

Op P.C.B.S. 'De Wegwijzer' vind je 13 klassenfoto’s en 135 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Met meester Meijer gingen we voor DE lokale sporttoernooien -> korfbal + softbal, we werden met de 6° klas vaak eerste! en de musical-opvoering op de afsch.

Met meester Meijer gingen we voor DE lokale sporttoernooien -> korfbal + softbal, we werden met de 6° klas vaak eerste! en de musical-opvoering op de afsch.avond van de laatste klas ... leuke tijd!

P.C.B.S. 'De Wegwijzer', 1974

Ik geloof dat het met de Hoofdmeester van Zanten slecht is afgelopen.

Ik geloof dat het met de Hoofdmeester van Zanten slecht is afgelopen... Lydi Immink, wat leuk om jou naam hier te zien. Ik kan me jou nog erg goed herinneren. Jij en Fea Trost, Artine Schouten en Ageeth de Bruin. Those were the days

P.C.B.S. 'De Wegwijzer', 1973

Kwam op deze school na de herfstvakantie in de derde klas.

Kwam op deze school na de herfstvakantie in de derde klas. Kreeg daar Verwoest als leraar, die later vertrok om docent handvaardigheid te worden op de middelbare school waar ik zat. In de vierde en vijfde klas Misker met zijn hondje. In de zesde klas Nico Meijer. Ik heb met veel plezier op deze school gezeten. Namen uit die tijd die me bij zijn gebleven: Cees van Seventer, Frank Bezemer, Marc en Rob Simmelink, Rob den Heijer, Louis Ras, Kees van Baaren, Andre de Groot, Marc Biesheuvel, Angela Bakker, Jacqueline van Blitterswijk, Yvonne Berends, Lydia ??, Krista Wiersma, Jack Eland, Andre Robijn, Vincent Dijkema.

P.C.B.S. 'De Wegwijzer', 1973

?