PC Basisschool Marnix van st. Aldegonde

Overakkerstraat in Breda, ( Toon op kaart )

34 scholieren

Bekijk de volledige pagina van PC Basisschool Marnix van st. Aldegonde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

PC Basisschool Marnix van st. Aldegonde foto

Op PC Basisschool Marnix van st. Aldegonde vind je 0 klassenfoto’s en 34 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Sigaretten halen voor de heer Bakker bij de Essopomp, Cabellero zonder filter.

Sigaretten halen voor de heer Bakker bij de Essopomp, Cabellero zonder filter. Fietsen op het schoolplein. Biologie op vrijdagmiddag. Zingen van psalmen. Jaarlijkse kerstlunch op school. FIJNE school geweest. Helaas helemaal afgebroken nu....

PC Basisschool Marnix van s..., 1979

alle docenten: mevr.

alle docenten: mevr. van dongen in de eerste, dhr. de graaf in 2 en 3 (stond op zijn kop voor de klas als ie boos was) dhr. Boot in klas 4, de 5e ben ik begonnen bij dhr. bakker maar die werd in de loop van het schooljaar ziek. Mevrouw van BOxtel nam de lessen van hem over. Zij gaf eerst altijd de handwerklessen. Zij heeft er ook voor gezorgd dat wij in de 6e met de hele klas op kamp konden als afscheid. TIjdens dat kamp vierde ik mijn 12e verjaardag. Een paar dagen later namen we afscheid met een engelse musical op de "grote" avond. Enkele klasgenoten, Armanda Viellevoye, Barbara Maarschalkerweerd, Melanie van Dongen, Sandra Scheurwater, Liseth van Poppel, Bob Stoop, Brendan Theunissen, Grigorie Konijn en ga zo maar door.

PC Basisschool Marnix van s..., 1981

de leuke leraren.

de leuke leraren... laatst kwam ik juffrouw ans nog tegen.. maar vooral dhr. de graaff is me bij gebleven,,die deed altijd zo gek als hij "boos" was...kruipend over de vloer in de klas en op zn kop gaan staan...dat was altijd erg lachen...en meneer boot..(in zijn lacoste shirtjes)die was altijd streng maar wel rechtvaardig....en de directeur(meneer bakker)dat was een hele lieve man....de meeste herrineringen heb ik aan mevrouw van boxtel...lieve vrouw...woont nu helemaal in het noorden des land..jammer!!

PC Basisschool Marnix van s..., 1982

?