pc basis school

potgieterstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van pc basis school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

pc basis school foto

Op pc basis school vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bladel, schoolplein spelen met allerlei vriendjes en vriendinnetjes.

Bladel, schoolplein spelen met allerlei vriendjes en vriendinnetjes.

pc basis school, 1986

Op deze school heb ik zoveel goede herinneringen, Bladel natuurlijk nummer 1, was klaar in het jaar 1988, toneel en dans en creatie zullen mij altijd bezig houden.

Op deze school heb ik zoveel goede herinneringen, Bladel natuurlijk nummer 1, was klaar in het jaar 1988, toneel en dans en creatie zullen mij altijd bezig houden. Temeer omdat ik zelf uit een kunstenaars nest kwam. Nu mag ik met veel plezier mijn vaders werk exposeren. Tevens zat ik bij dezelfde lichting als die van Robin en Leontien. Ik heb natuurlijk nog contact met Marcel Griffioen, waarmee ik veel gereist heb en die nog steeds mijn beste vriend is. Ook nog met enkele van mijn klasgenoten op het Sweelinck heerlijke tijden meegemaakt. Hetgeen wat mij het meeste is bijgebleven waren de jongens en onze avonturen; maar zeker ook onze juffen en meesters en alle vriendinnetjes. Meester van Kempen, Dhr Beekman, Mw Steenman, Juf Linting, Meester John,en natuurlijk mijn gymlerares die ik beloofd heb de sportacademie te gaan doen. Wel het is een Business degree geworden en ben als sponsorship manager werkzaam voor een heel leuk pan europees evenementen bureau.

pc basis school, 1981

wij zaten in het 6e en 7e leerjaar met een ploeg van 5 altijd achter in de klas aan de deurzijde joop smit naast hem rudy houtlosser daarvoor gerard kalshoven en rob de smit daar voor robbie during rudy houtlosser woonde op de jac.

wij zaten in het 6e en 7e leerjaar met een ploeg van 5 altijd achter in de klas aan de deurzijde joop smit naast hem rudy houtlosser daarvoor gerard kalshoven en rob de smit daar voor robbie during rudy houtlosser woonde op de jac.v.lennepkade gerard kalshoven in de bilderdijkstraat boven de muziekzaak ik zelf woonde in de tollensstraat en robbie during in de agatha dekenstraat woensdagmiddag gingen we meestal naar de bijenkorf of v&d in de kalverstraat met de lift spelen

pc basis school, 1951

?