Paus Adriaen Lagere School

Oude Gracht/Brandstraat in Utrecht, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Paus Adriaen Lagere School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Paus Adriaen Lagere School foto

Op Paus Adriaen Lagere School vind je 2 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school met de strenge hoofdzuster, met donkere ogen en een zware stem, die volgens mij " vroeger man was geweest".

De school met de strenge hoofdzuster, met donkere ogen en een zware stem, die volgens mij " vroeger man was geweest". En de lieve juffen Swagemakers en De Groot. Verder herinner ik me dat zwarte piet strooide vanuit een zolderraampje de Oude Gracht op. Ik herinner me de volgende namen van klasgenoten: Carla van OOrt, Carla van Deijl, Toiny van Beusekom, Toos van Ravenstein, Maartje...., Marja en Anneke...(tweeling)Reina van de Koedijk, Johanna Hochstenbach, Anneke van Dalen (nicht van mijn latere schoonzus Corrie Wingelaar), Hannie van de Wiel, Annemieke van de Berg, Wiesje van Hintum. Zijn er nog aardig wat!!

Paus Adriaen Lagere School, 1950

jonnenschool.

jonnenschool

Paus Adriaen Lagere School, 1961

De dames Koekenbier, de speelplaats.

De dames Koekenbier, de speelplaats. Ik zat op de kaboutergroep op de zaterdagen in de kelder van de school. Ik heb er maar een paar jaar gezeten.

Paus Adriaen Lagere School, 1965

?