Paus Adriaan(meisjesschool)

Oudegracht, Utrecht in Utrecht, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Paus Adriaan(meisjesschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Paus Adriaan(meisjesschool) foto

Op Paus Adriaan(meisjesschool) vind je 4 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

was niet echt favoriet bij de nonnen was net in de tijd dat de kelders geopend werden heb wel hele leuke tijd gehad was bevriend met klasgenootje dat bijna naast de school woonde .

was niet echt favoriet bij de nonnen was net in de tijd dat de kelders geopend werden heb wel hele leuke tijd gehad was bevriend met klasgenootje dat bijna naast de school woonde .maar weet geen namen meer.wie kan mij helpen aan namen en adressen? mijn *** adres is ********************************

Paus Adriaan(meisjesschool), 1962

Ten eerste: Het was later zeker niet alleen een meisjesschool.

Ten eerste: Het was later zeker niet alleen een meisjesschool. Ik zat er samen met mijn broer Wesley en Andre Bon (Kaaswinkel twijnstraat) Rita van Vuuren (Slagerij Twijnstraat), Joke Janson, Joan, Jolanda

Paus Adriaan(meisjesschool), 1969

Was meisjesmulo tot 67/68, toen experimentele mavo, waardoor ik eindelijk verlost werd van het vak wiskunde.

Was meisjesmulo tot 67/68, toen experimentele mavo, waardoor ik eindelijk verlost werd van het vak wiskunde. Van de leraar herinner ik me zijn ongeduldig ijsberen (met sigaret in t hoofd) als ik op het bord een opgave moest oplossen - wat dan natuurlijk helemaal niet lukte. Toen wiskunde uit mijn pakket was ging het verder van een leien dakje. In mijn examenjaar kwamen er voor het eerst jongens op school, in de 1ste. Ook mijn zusje Tineke is hier een jaar op school geweest.

Paus Adriaan(meisjesschool), 1965

?