Paulusschool

Diepenheimsestraat 14 in Hengevelde, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Paulusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Paulusschool foto

Op Paulusschool vind je 1 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik zat wat men toen noemde de oude school heb ij 3 jaar gezeten en ben toen naar de nieuwe school gegaan oftewel wat men toen zei de boerenschool op de oude school was het leuk maar wel oud met de pauzes had je erg veel ruimte het was toen mesje pinge

ik zat wat men toen noemde de oude school heb ij 3 jaar gezeten en ben toen naar de nieuwe school gegaan oftewel wat men toen zei de boerenschool op de oude school was het leuk maar wel oud met de pauzes had je erg veel ruimte het was toen mesje pingelen, verstoppertje spelen en bij de sloot kon je je ook goed vermaken, heb bij juffrouw wassenberg stronk en withag in de klas gezeten, en in de vierde klas naar de pualusschool bij zegger daar wer elk jaar een lokaal bij aan gezet en heb toen drie jaar zegger als leraar gehad.

Paulusschool, 1964

Een leuke school, mijn favoriete juf was juf Helma.

Een leuke school, mijn favoriete juf was juf Helma. We hadden altijd dezelfde groep met jongens en meisjes waar we mee omgingen. De communie, de kerstmusical, Jeugd driedaagse en de musical in groep 8 zijn mij het meest bij gebleven.

Paulusschool, 1990

Ik heb tot de 3de klas op de *oude*school gezeten(Peterus en Paules).

Ik heb tot de 3de klas op de *oude*school gezeten(Peterus en Paules).Daarna prachtige tijd op de Paulesschool met meneer Zegger 3jaar .Was een super leuke leraar met veel humor.We hadden ook een leuke klas.Denk met veel plezier terug aan die tijd.

Paulusschool, 1964

?