Paulus School

Buitenom 87 in Rutten, ( Toon op kaart )

71 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Paulus School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Paulus School foto

Op Paulus School vind je 3 klassenfoto’s en 71 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Al ging ik er niet elke dag met plezier naar toe, maar dat lag meer aan mij dan aan de school of aan mijn medeleerlingen.

Al ging ik er niet elke dag met plezier naar toe, maar dat lag meer aan mij dan aan de school of aan mijn medeleerlingen. Het was een goede school met goede en vriendelijke leerkrachten.De één wat meer dan de ander maar toch. Met name wil ik toch 2 meesters noemen, men Dongen en men Mensink. Ik had het niet makkelijk omdat ik niet makkelijk leerden. Dus ik was zeker de beste leerling.Met ned.taal ging het moeizaam en met rekenen ging het prima. Ik kreeg het al benauwd als ik een beurt kreeg of voor de klas mijn verhaal moest doen. De meesters deden hun best om me zo goed mogelijk te helpen. Die indruk had ik altijd wel. Vandaar nog steeds altijd mijn respekt.

Paulus School, 1954

mijn naam is Foppe de Vries maar is door meester van Gils gewijzigd in Flip.

mijn naam is Foppe de Vries maar is door meester van Gils gewijzigd in Flip. Sinds die tijd (+/- 1960) noem ik mij Flip de Vries. in 1962 zijn wij verhuisd naar Heemskerk. Het begin jaar heb ik ingevuld 1958 maar daar ben ik niet geheel zeker van. Ik heb ook nog op de kampschool in Creileroord gezeten tot....

Paulus School, 1958

Kerstfeest,met lekkere cake en tulband en chocolademelk.

Kerstfeest,met lekkere cake en tulband en chocolademelk. en dan toneelstukjes en videofilms de hele dag.

Paulus School, 1977

?