Paulus MAVO

Gasthuisstraat in Kerkdriel, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Paulus MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Paulus MAVO foto

Op Paulus MAVO vind je 4 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Super fijne tijd gehad op deze school, ik herinner me nog een aantal leraren; Dhr Panhuizen (d'r uit!!!), Mevr.

Super fijne tijd gehad op deze school, ik herinner me nog een aantal leraren; Dhr Panhuizen (d'r uit!!!), Mevr. Schute, Mevr Beeftink, Dhr vd Vorst, Dhr Dechering, Dhr Olieslagers enz. Na de MAVO heb ik HAVO gedaan en daarna de opleiding tot verpleegkundig A, Ik ben getrouwd, heb 2 dochtertjes en werk nog steeds part-time als verpleegkundige.

Paulus MAVO, 1975

Gaaf schoolreisje naar Sedrun (Zwitserland).

Gaaf schoolreisje naar Sedrun (Zwitserland). Leuk klein schooltje, goed naar mijn zin gehad daar.

Paulus MAVO, 1986

Zou die vier jaar zo weer over willen doen!! Leuke klas gehad altijd.

Zou die vier jaar zo weer over willen doen!! Leuke klas gehad altijd. (2B de verschrikkelijke)Bepaalde dingen die me altijd zijn bijgebleven;het aansteken van de hele voorraad ammoniumdychronaat bij scheikunde en hoe zo de klas groen werd, die keer dat we van Heyer in de klas moesten blijven toen er traangas was gegooid (ramen dicht!!),dat van Dijk zijn entree op school maakte,het schoolcabaret dat we opvoerden tijdens ons examenfeest, hoe we Schute provoceerden en Uylen (bio) door zijn stoel zakte en zijn aanwijsstok kapotsloeg in dezelfde les, de rake opmerkingen van Van den Broeck (aardrk) elkaar buitensluiten op het platdak en boekentassen van de bovenverdieping naar buiten gooiden, hoe wij met zijn allen aquarium speelden als de glazenwassers kwamen, de ramen openzetten in de gymzaal aan de Teisterbandstraat en alle ballen naar buiten schoten, bovenaan de trap stonden te klieken en op het juiste moment terugstapten zodat de brugpiepers op hun donder kregen en gewapend met een dweil de rotzooi op moesten ruimen.....en zo kan ik nog wel even doorgaan.De meesten kom ik nu en dan nog wel eens tegen. Vraag me wel eens af wat er van Martijntje Blaauw, Patricia en Hélène Hendricks is geworden.Nooit meer gezien.Ook Belinda van Wattum, Linda Bontebal en Elles Wuits.Wonen die nog in de Bommelerwaard überhaupt???

Paulus MAVO, 1978

?