Paulus Buys Mulo

Paulus Buys Straat in Den Haag, ( Toon op kaart )

111 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Paulus Buys Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 40
  • Schoolgenoten 111

Op Paulus Buys Mulo vind je 40 klassenfoto’s en 111 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 81

schoolreisjes met de hele klas.

schoolreisjes met de hele klas. weekends slapen bij vriendinen bv. Ank Donia, Nel Bijer. Juffrouw Kruller die erg strict was maar waar je veel bij leerde !

2002, Peet

Duits hr.

Duits hr. Bakker, Engels mevr. Kruller (oh wat erg), Hoofd hr. Donia rechtvaardig, aardige geschiedenisleraar (vriendje van Kruller zei men), met de stok op de vloer tikkende gymleraar, en mijn eerste liefde Corrie Vet die ik nog graag eens zou willen ontmoeten.

2002, Deleted

Veel herinnering aan deze tijd heb ik niet.

Veel herinnering aan deze tijd heb ik niet. Ik vond het vreselijk op school. Na school heb ik jarenlang als secretaresse gewerkt bij overheid en semi-overheid. Dat was een fijne tijd. Inmiddels ben ik 30 jaar getrouwd met André Heiner en we hebben twee zonen. Eën studeert nog en vertrekt binnenkort in het kader van zijn studie een jaar naar Valencia, de ander woont sinds kort in Baltimore en doet daar onderzoek aan de Johns Hopkins University.

2002, Deleted
?