patijnlaan

patijnlaan ?? in Zeist, ( Toon op kaart )

21 scholieren

Bekijk de volledige pagina van patijnlaan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

patijnlaan foto

Op patijnlaan vind je 5 klassenfoto’s en 21 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ging als 3jarige met mijn broertjes Ad en Frank een tijdje naar deze school.

ging als 3jarige met mijn broertjes Ad en Frank een tijdje naar deze school. Herinner me Hansje Bos, plakken kauwgom, steppen, zandbak.

patijnlaan, 1954

Onderwijzers die ik mij nog herinner zijn de heer Bangma, Stigtans en Logman.

Onderwijzers die ik mij nog herinner zijn de heer Bangma, Stigtans en Logman. Juffrouws waren, Juf Verlaat in de 1e klas, en Juffrouw Rentema in de 2e klas. Klasgenootjes waarvan ik mij de naam nog herinner: Ellie Bokking, Gerrie de Koning, Floortje Docters van Leeuwen, Mieke Keuchenius (haar ben ik een keer tegensgekomen ik Palamos (Spanje), Boukje Jansen, Ellie Koster, Fien de Jong, Joyce Gerritsen,Anneke van Braak, Marinus de Koning, Ferry Bleis, Frank Orzezek, Jelle de Ruiter, Jan Feenstra. Ik vind het jammer dat ik geen foto's heb uit die tijd. Mocht iemand nog foto's hiervan in zijn/haar bezit hebben, zet ze dan op Schoolbank.

patijnlaan, 1953

Zo uit het hoofd.

Zo uit het hoofd. Lerares van Arkel(2), van der Zee(4)en Bangma (6) Prachtig groot schoolplein waar ik veel buiten schooltijd te vinden was. Heerlijke tijd gehad. Fijne herinneringen.

patijnlaan, 1972

?