Pater Damiaan

van de Elzenstraat in 's-Hertogenbosch, ( Toon op kaart )

230 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pater Damiaan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Pater Damiaan foto

Op Pater Damiaan vind je 25 klassenfoto’s en 230 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wat een heerlijke tijd op deze school.

wat een heerlijke tijd op deze school. Toen ik er kwam was het een echte jongensschool. De enige vrouw was de onderwijzeres in de eerste klas, namelijk juffrouw Hol. In de tweede klas meneer van Gogh, in de derde klas meneer Veltman, in de vierde klas meneer Seegers, in de vijfde meneer Hartman, en in de zesde, het hoofd van de school meneer Rasenberg. Ik zal ze nooit vergeten.

Pater Damiaan, 1962

Weet mezelf weing te herinneren van deze school.

Weet mezelf weing te herinneren van deze school. wel een foto uit het derde leerjaar dit van 1958/1959 Zelf zit ik helemaal vooraan rechts.

Pater Damiaan, 1957

1e klas: frater Hermenichilt 2e klas Mhr Ros (kon heel mooi tekenen), 3e klas Mhr Schrouwen, 4e klas : frater Benvenutus (prachtige vertellingen over "Bakeland" ).

1e klas: frater Hermenichilt 2e klas Mhr Ros (kon heel mooi tekenen), 3e klas Mhr Schrouwen, 4e klas : frater Benvenutus (prachtige vertellingen over "Bakeland" ). Ik herinner me Bert Doomernik nog die gruwelijk op zijn donder kreeg omdat hij op zijn schrift "Frater Ik Ben Van Uwes" had geschreven. 5e klas weer Mhr Schrouwen, 6e klas Mhr Timmermans (schoolhoofd), die ons ook franse les gaf na schooltijd. Aanvankelijk was frater Augustinus het hoofd der school. Leerlingen die ik me nog herinner: Kees Melis (die melk uit een half liter flesje dronk: "lekker he?"); Egbert Haacke (de favoriet van meneer Timmermans, kreeg van hem ook een appelflap) 's Winters glijbanen op de ondergespoten speelplaats, waarbij frater Benvenutus met zijn wapperende rokken ook meegleed. Ik woonde toen in de Esdoornstraat, bij de NCI.

Pater Damiaan, 1953

?