Pastoor Hesseveldschool VGLO

Bankastraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

155 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pastoor Hesseveldschool VGLO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pastoor Hesseveldschool VGLO foto

Op Pastoor Hesseveldschool VGLO vind je 76 klassenfoto’s en 155 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nu ik steeds meer bekende namen zie, moet ik ook maar eens wat herinneringen toevoegen.

Nu ik steeds meer bekende namen zie, moet ik ook maar eens wat herinneringen toevoegen. Ik zat eerst op de Franciscus van Salesschool, maar in januari 1968 (na de kerstvakantie) is die school samengegaan met de Pastoor Hesseveldschool. De klas waarin ik zat, is vanaf die tijd een paar keer opgesplitst of juist samengevoegd met andere, vanwege het verloop van leerkrachten. Ik herinner me in de derde klas meneer Bos en juffrouw Kool (die tegelijk ook de vierde klas had), in de vierde klas juffrouw Schep, in de vijfde klas meneer van 't Hek en meneer de Meij, in de zesde klas zuster Renee. Ik sta op de foto van de vierde klas bij juffrouw Schep, alleen ben ik niet nummer 9, maar nummer 11 (verwisseld met Andre Feijen). Overigens ben ik al 16 jaar getrouwd met nummer 3 op de foto: Yolanda Aalders. Veel van de namen die ik tegenkom, kan ik me nog herinneren: Leo van Alphen, Karin Visser, Marja Langhout, Annemieke van Nieuwkerk, Dorry van Dam. Leuk om weer eens van jullie te horen !

Pastoor Hesseveldschool VGLO, 1968

Ik was kleuterleidster in '68 en '69.

Ik was kleuterleidster in '68 en '69. T.Brouwer,H.Greuter,L.Kramer,I.Weyler,N.d.Vries,E.Meelker,M.vDeun,W.Kremers,B.SwaghovenS.Nauta ,B.Starke,J.Nauta,A.deBruyn,R.dJong,M.Valentin,T.Ras,M.d.Boer,Pv.d.Werff,Alexander,A.v.Scheppingen, M.v.d.Bos,M.Mulkens,D.v.Soelen,E.Jansen,R.d.Vries. Ik ben twee jaar kleuterleidster geweest en heb leuke herinneringen aan deze klassen. Het afscheid van zuster Leandra.We deden een kleine muzikale sinterklaas act op de muziek uit: Rosamunde... Hartelijke groet.

Pastoor Hesseveldschool VGLO, 1968

Van kleuterjuf Vest naar Juf Vermist in de 1e.

Van kleuterjuf Vest naar Juf Vermist in de 1e. Zij heeft mij gedurende 4 maanden dagelijks in het ziekenhuis bezocht om mij te leren lezen en schrijven! Toen ik in 1976 bij Meester Duivelshof in de 4e zat verhuisde ik naar Holendrecht.

Pastoor Hesseveldschool VGLO, 1973

?