pastoor Blankenheym school

in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

67 scholieren

Bekijk de volledige pagina van pastoor Blankenheym school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

pastoor Blankenheym school foto

Op pastoor Blankenheym school vind je 8 klassenfoto’s en 67 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Iedere woensdagochtend naar de kerk met de hele school en in de 2e klas oefenen voor de 1e communie.

Iedere woensdagochtend naar de kerk met de hele school en in de 2e klas oefenen voor de 1e communie. In de 4e klas hadden we " apie" als leraar (geen idee hoe hij echt heette), meneer van der Wal in de 5e (een toppertje onder de onderwijzers) en uiteraard mijnheer Drissen met zijn orgeltje in de 6e. Waar is Aukje Bakker toch gebleven, en Ben Heijmeijer en Hans van Os? Ik heb het prima gehad op mijn schooltje.

pastoor Blankenheym school, 1965

De heer Van der Wal van de 5e klas was een fijne leraar.

De heer Van der Wal van de 5e klas was een fijne leraar. In dat jaar was dat zelfs een hele grote groep, omdat er een halve klas 4 bij zat. De heer Drissen met zijn orgel in de 6e klas vergeet ik ook niet.

pastoor Blankenheym school, 1965

Voetballen op het pleintje en slagbal op het schoolplein 5e klas bij dhr van de Wal en in de 6e dhr Drissen ?? met dat traporgel.

Voetballen op het pleintje en slagbal op het schoolplein 5e klas bij dhr van de Wal en in de 6e dhr Drissen ?? met dat traporgel

pastoor Blankenheym school, 1967

?