Pascal College

Pascalstraat 4 in Zaandam, ( Toon op kaart )

1142 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pascal College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pascal College foto

Op Pascal College vind je 148 klassenfoto’s en 1142 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Strenge school, waar ik veel heb geleerd en nog dagelijks profijt van heb.

Strenge school, waar ik veel heb geleerd en nog dagelijks profijt van heb. Sinds klas 3 nog steeds bevriend met Heleen Hardonk. Minder leuke herinneringen aan aardrijkskundeles van Chris de Loor.

Pascal College, 1966

Wat ik me het best herinner er school op zaterdag, (gelukkig gym en muziek.

Wat ik me het best herinner er school op zaterdag, (gelukkig gym en muziek...). Achteraf bekeken waren de Loor (JE BEGINT TE TELLEN BIJ NUL ! ! ! ! ! ) en Weiss (die man zou echt ik het theater moeten zijn) de leeraren die me het meest geleerd hebben. Ik weet niet meer hoe de gym leeraar heette. Jammer, dat was de laatste leeraar die ik van Pascal ontmoette, een goed mens en een vreselijke gymleerar. Arme Brederode sprong over de eerste tafel in en spraak-lab. Nadat hij toen ziek werdt kochten we een LP om ons slechte geweten af te kopen..... Er was nog iets met en gas fles in de fietsenstalling, maar daar praten we niet om.

Pascal College, 1969

Toch wel erg grappige tijd gehad hier.

Toch wel erg grappige tijd gehad hier. Altijd lachen met Hans Alta. Hans Rep vond ik ook een erg goeie. En hoewel veel mensen ruzie hadden met Winter van wiskunde, kon ik het aardig met hem vinden :) Hier vrienden gemaakt die nog steeds vrienden zijn: Johan, Marc, Richard, Arian, Ronald......

Pascal College, 1985

?