parochieschool Francesco

soestdijksekade 345 den haag in Den Haag, ( Toon op kaart )

147 scholieren

Bekijk de volledige pagina van parochieschool Francesco, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 56
  • Schoolgenoten 147

Op parochieschool Francesco vind je 56 klassenfoto’s en 147 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 130

Leuke tijd gehad daar zes jaar...

Leuke tijd gehad daar zes jaar. Van het onderwijspesoneel kan ik nog Juffrouw Pijnappels en Suurbeer. En meester Kakebeeke in de laaste klas Namen die ik nog weet zijn Marieke Verwater,Eddie Valk,Jaqelien Metaal,Ansje Molenaar, Peter Scherf, Conneke Kempen, Desiree Johan, Paul Knaap en nog meer

2002, john

De leraar die mij het meeste i...

De leraar die mij het meeste is bijgebleven is mijnheer Stam, en de handwerkjuf.1e klas juf Macco, die nog een keer is flauwgevallen in de klas. 2e Mw. Kruik, 3e mw Zwinkels, 4e mw Kilian, 5e de heer Bernard en de 6e meneer Stam.

2002, Deleted

Leuke school. Lekker klein. In...

Leuke school. Lekker klein. In klas 5 (1969/1970) bij Meester Rob(?); In klas 6 bij Dhr. De Zwaan, na diens overlijden bij Dhr Stam. Ik herinner me André Duk (speelde accordeon), Juan...?, Tom de Zwaan, de familie Boevink, uit de Amerongenstraat en Andrea de Kok, die later tandartsassistente werd. Je kunt me mailen via bartvangogh bij de hot mail ********.

2002, Bart
?