Parochiele Martha School (katholieke school)

Abraham van Beierenstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Parochiele Martha School (katholieke school), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Parochiele Martha School (katholieke school) foto

Op Parochiele Martha School (katholieke school) vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen ik op school zat, was Mijnheer Foppe het hoofd, en juffr.

Toen ik op school zat, was Mijnheer Foppe het hoofd, en juffr.Boezak lerares van de eerste klas. We hadden een handwerkjuffrouw die mank liep (sorry)En een hele aardige congierge. Zijn naam ben ik vergeten. Ook mijnheer Lucas (5e klas) was aardig. Was een klein grijs mannatje en rookte veel sigaretten. Juffr.Kuipers was van de 2e klas. En een meester met een baardje in de 3e klas. Een blonde mooie juf in de 4e klas. En ik de zesde mijnheer Foppe. Van hem weet ik dat hij overleden is. Kan ook haast niet anders he. De man moet anders ver over de honderd zijn nu. Ik mijn ogen waren alle leraren toen al oud, vergeleken met nu. Op woensdag morgen gingen we (altijd) eerst naar de kerk. Die begon al om 8.00 uur. Als je er aan terug denkt, draai je je nu in bed heerlijk nog een keertje om. Voor de rest kan ik me niet zoveel meer herinneren. Alleennnnn..... dat bewaar ik voor....

Parochiele Martha School (k..., 1965

Ik, wij, mijn broer Piet, Chris, Henk, Ikzelf Wim, mijn zusjes Willie, Lida en ook nog dacht ik Anneke.

Ik, wij, mijn broer Piet, Chris, Henk, Ikzelf Wim, mijn zusjes Willie, Lida en ook nog dacht ik Anneke. Wij woonden in de van Ostadestraat. Ik kan mij o.a. jufvrouw Ooi 4de klas, juf Vink vijfde klas en de hoofdmeester Foppe herinneren. wie heeft voor mij meer info.

Parochiele Martha School (k..., 1965

Namen die ik mij kan herinneren zijn Fransje van Koert, Nelis Vegting.

Namen die ik mij kan herinneren zijn Fransje van Koert, Nelis Vegting. Veel mot gehad met ene gerard uit de stortenbekerstraat. Ik heb alleen de eerste 4 klassen gedaan. Als eerste bij juffrouw Boezak daarna bij juf Schoonens daarna v.d. Ham en last but not least juffrouw Zwinkels.

Parochiele Martha School (k..., 1968

?