Park-Rozenburgschool voor M.U.L.O.

Oudedijk 75 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Park-Rozenburgschool voor M.U.L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Park-Rozenburgschool voor M.U.L.O. foto

Op Park-Rozenburgschool voor M.U.L.O. vind je 29 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vijf jaar op deze school versleten.

Vijf jaar op deze school versleten. Onder de "bezielende" leiding van de heer van Schaardenburg werd de leerstof door o.a. heren Luijten, Mostert, en Wit naar binnen gegoten. Het vele strafwerk heeft hier zeker aan bijgedragen. Toch veel plezier gehad in die tijd met de klasgenoten van toen en met Eveline Klip ben ik nu getrouwd. Een top tijd, dat was het zeker. Bekijk de foto´s van toen.

Park-Rozenburgschool voor M..., 1965

De driedaagse naar Venwoude zou ik nog graag eens over doen.

De driedaagse naar Venwoude zou ik nog graag eens over doen. 't Was een leuke tijd. Ik denk nog met veel plezier terug aan mijn klasgenoten van toen, zoals Ingrid Wardenaar, Janny Binnendijk, Lydia Haak, Bert Sligter, Cocky van Capellen, Bert de Haas, Elly Keemink e.a.

Park-Rozenburgschool voor M..., 1965

Van Schaardenburgh, Verhaar, Luyten (met z'n Solex).

Van Schaardenburgh, Verhaar, Luyten (met z'n Solex). 'n Paar mede leerlingen: Wim vd Ent, Nico Pontier, Yvonne van Veen, Lydia Kers, Ellen Oorschot, Marianne Graafland , Bert van Beek (samplomp ********* ***********)

Park-Rozenburgschool voor M..., 1964

?