Panta Rhei

Jan van Scorelstraat 1 A in Coevorden, ( Toon op kaart )

76 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Panta Rhei, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Panta Rhei foto

Op Panta Rhei vind je 5 klassenfoto’s en 76 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Prachtige tijd: de stripboekenbibliotheek (hans, marco, huub en.

Prachtige tijd: de stripboekenbibliotheek (hans, marco, huub en...); de club met tom v zeeland, gerard osseforth, bert masselink; gerard bosman, henkie redder; Niet te vergeten 1973: schoolvoetbalkampioen (2-0 wilhelminaschool :oP) Verder onvergetelijk: reunie na 18 jaar. Moeten we dat niet eens herhalen? (Noot voor huupie: alles klar! en met jou?)

Panta Rhei, 1969

mailen? petrah001 zo"n kringelding emesen stip kom, maar dan met een c.

mailen? petrah001 zo"n kringelding emesen stip kom, maar dan met een c. Het moet wel even zo, anders komt het er niet op te staan. Ik zou het wel heeeeeel erg leuk vinden om eens iets te horen. Wat ik nog weet is bijv. knikkeren op het schoolplein (poppetjes of iets dergelijks opzetten, en dan proberen te raken.) Hoofd van de school Groen in 't Woud. Klasgenoten waren o.a. Sjon Meijerink, Gert-Jan Bijen,Corrie Stevens, Marcella Nieland. Na schooltijd in het weiland.Wij gingen eind 5e klas verhuizen naar apeldoorn. Getrouwd en heb 2 jongens.

Panta Rhei, 1970

Musicals, Jeugd-drie daagse in Grolloo, klimrek.

Musicals, Jeugd-drie daagse in Grolloo, klimrek

Panta Rhei, 1976

?