Palestina-School Chr. school voor U.L.O.

Taxusstraat 20 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

116 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Palestina-School Chr. school voor U.L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Palestina-School Chr. school voor U.L.O. foto

Op Palestina-School Chr. school voor U.L.O. vind je 41 klassenfoto’s en 116 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

MAVO-3 diploma gehaald.

MAVO-3 diploma gehaald. Een prachtig resultaat.

Palestina-School Chr. schoo..., 1970

Veel plezier gehad in die tijd.

Veel plezier gehad in die tijd. Les van dhr Stienstra in de 1e Altijd 25 vragen. Er moest er 1 opde achterkant van het halve schriftblaadje. Als je een regel lager begon aan de voorkant kon je met gemak een regel overslaan. Engels van de jonge Kroon en duits van de ouwe -. Tinke voor Frans en dan in klas 4 een weekend naar het zendingscentrum in Baarn. Dat was pas echt lachen. Veel opgetrokken met Harry v.d Zwan, Sjaak Koring, Hans Kloeg en Jan van der Molen.

Palestina-School Chr. schoo..., 1965

Prima tijd gehad.

Prima tijd gehad. Zat in de klas met o.a. Astrid Mastenbroek, Loes Groenendijk?? Had ook les van de jonge Kroon (engels) en de oude Kroon (godsdienst en nederlands) en duits van de heer v.d. Panne (met glazen oog). Had een slechte ervaring met de heer Tinke (frans). Hij mocht mijn neef en broers al niet, dus mij ook niet. Riep altijd in de klas rond dat ik voor een proefwerk zowaar een 4 had. Ik heb op mijn exameneindlijst een 6 voor Frans gehaald. Toen ik mijn lijst aan de heer Tinke liet zien vroeg hij mij hoe ik dat voor elkaar had gekregen. Ik antwoordde hem toen: Ach, het is maar wie je voor je hebt. Daar kon hij het wat mij betreft mee doen. Ik ben ook met de klas voor een werkweekend naar Baarn geweest in een ouderwetse villa met een echte grote houten trap die enorm kraakte. Dat was lastig, vooral als je naar de lagere verdieping wilde waar de jongens sliepen. Het was een mooie tijd.

Palestina-School Chr. schoo..., 1963

?