Paedologisch Instituut

Rijksstraatweg 145 in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Paedologisch Instituut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 16

Op Paedologisch Instituut vind je 7 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 18

Op 22 December 1989 was mijn l...

Op 22 December 1989 was mijn laaste School dag op de Pi. Ik zat in de groep: Dag Vlinders. Ik heb een leuke tijd gehad. Bas heeft al contact opgenomen met me en ik hoop dat anderen als George dat meschien ook ooit eens doen.

2003, Mo

De meiden die daar intern woon...

De meiden die daar intern woonden Vooral carmen ,wat een lekker stevig ding was dat zeg. Brommers en fietsen & uiteraard motoren bij de werkplaats in de kelder ff kijken wie ken ik nog uit die tijd .. oh ja, Martin Allard die heeft nu een steigerverhuurbedrijf en paul de b.b en edwin en natuurlijk Mischelle een mooie meid was dat zeg ik was helemaal gek op haar ( alleen wist ze dat niet er waren nog een paar meiden die ik wel leuk vond , maar dat had je gauw op die leeftijd. Ik heb nu een goed lopend schildersbedrijf vonk schilders heet dat bedrijf en ik heb ook een website, dan hoef je alleen maar mijn bedrijfsnaam achter elkaar te zetten en dan natuurlijk punt n l . ik hoop nog meer bekenden tegen te komen wie weet .

2004, Deleted

Hoi, ik zat in de ruigenhoek o...

Hoi, ik zat in de ruigenhoek op het PI, een van mijn vrienden is tot nu toe Paja Hietberg .........

2004, Michel
?