Paddestoel kleuterschool

1 ste Wormenseweg in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Paddestoel kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Paddestoel kleuterschool foto

Op Paddestoel kleuterschool vind je 2 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze school heette voorheen ook de Marnix van st Aldegonde school.

Deze school heette voorheen ook de Marnix van st Aldegonde school. Wat ik me nog kan heugen zijn de tonnen op het speelplein waar je in kon kruipen en zitten. Ook hebben we ooit een stukje opgevoerd voor de ouders, "het circus". Dan had je juffrouw Klaassen, en de andere juffrouw noemden we volgens mij altijd bloemkool.....????

Paddestoel kleuterschool, 1974

Vroeger woonden wij in een flat aan de eendenweg.

Vroeger woonden wij in een flat aan de eendenweg. Ik mocht lopend naar school. Ik herinner me vaag dat er twee klassen waren en dat er veel kleuters in één lokaal bij elkaar zaten. Met kerst was er een reuze grote kerstboom. Alle kinderen kregen chocolademelk in hun meegebrachte beker.

Paddestoel kleuterschool, 1963

Op de Marnix van St.

Op de Marnix van St. Aldegonde kleuterschool ben ik begonnen met juf Alma Boels, later hebben wij de naam veranderd in De Paddestoel. Soms kijk ik op de foto´s wie er in die tijd op onze school zat. Wie weet komen er nog heel wat leerlingen bij op deze schoolbank.

Paddestoel kleuterschool, 1975

?