Pacelli-School

Damlaan 22 in Leiden, ( Toon op kaart )

288 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pacelli-School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pacelli-School foto

Op Pacelli-School vind je 42 klassenfoto’s en 288 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de heer Adrichem en mevr stuyvenzand mijn vriendinnen waren Kitty Pot, Mädy Dolmans Elsa van Oort en vriend Peter Kienjet Rob Pont en Ron Kamphuis en Rudi Halewijn en Jaap Buis.

de heer Adrichem en mevr stuyvenzand mijn vriendinnen waren Kitty Pot, Mädy Dolmans Elsa van Oort en vriend Peter Kienjet Rob Pont en Ron Kamphuis en Rudi Halewijn en Jaap Buis

Pacelli-School, 1954

In de kleuterklas bij juffrouw Hannie, beste vriendinnetje was Mariko.

In de kleuterklas bij juffrouw Hannie, beste vriendinnetje was Mariko. Zij verhuisde helaas in groep 3 naar Almere, MAAR we hebben nog steeds contact! Groep 3 bij juffrouw Stuifzand. Groep 4 bij juffrouw Patricia, jammer dat zij maar een jaar op de Pacelli les gaf, was een leuk mens. Groep 5 bij Beuman meen ik en groep 6 bij Piket. In groep 7 kregen we ineens een gemengde klas met groep 8, vonden we allemaal niet zo leuk in het begin, maar uiteindelijk viel het mee. We kregen les van Van Veen en Lommers. Herinner me het kamp in de Meije: wandelen en roeien, watergevecht en bonteavond. Ik had alle 40 plantjes gevonden en de 'grootste' schooltuin samen met Bottenberg. In groep 8 kregen we les van Lommers en Louwers en was het vooral leuk om aan de musical te werken (het koffertje van meneer van Dalen). Ik vond het altijd een gezellige klas. Ik heb nog steeds regelmatig contact met Mariko, Dimmie, Maaike en Angelique.

Pacelli-School, 1982

Ik heb les gehad van onder andere Juffrouw Van Swieten en meester Van Veen.

Ik heb les gehad van onder andere Juffrouw Van Swieten en meester Van Veen. Wel mijn favorieten. Meester Hoeksel heb ik in de laatste klas gehad. Lastige vent. Mijn stille verliefdheid op school was voor George Borst.

Pacelli-School, 1973

?