Pabo Winschoten (Voorheen Kweekschool)

Mr. DU Stikkerlaan 4 in Winschoten, ( Toon op kaart )

199 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Pabo Winschoten (Voorheen Kweekschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Pabo Winschoten (Voorheen Kweekschool) foto

Op Pabo Winschoten (Voorheen Kweekschool) vind je 16 klassenfoto’s en 199 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hele goeie tijd ! Meer tijd besteed aan keukendienst, avm-hok, voetballen tafeltennissen, vistrips voorbereiden enz.

Hele goeie tijd ! Meer tijd besteed aan keukendienst, avm-hok, voetballen tafeltennissen, vistrips voorbereiden enz. met coryfeeen als Ben Begeman, Harry Glazenborg, Rene Bijl, Robert "LOTUS" de Keijzer, Eddie Opheikens, Johanna Brouwer enzovoort enzovoort. Toch nog wat van jullie terechtgekomen ? Staat er al een reunie aan te komen ?

Pabo Winschoten (Voorheen K..., 1987

Helaas in 1993 moeten overstappen naar Groningen vanwege een sterfhuisconstructie, maar wat een vertrouwen hebben wij, als kudde schapen, gehad op die PABO in Winschoten.

Helaas in 1993 moeten overstappen naar Groningen vanwege een sterfhuisconstructie, maar wat een vertrouwen hebben wij, als kudde schapen, gehad op die PABO in Winschoten.

Pabo Winschoten (Voorheen K..., 1990

Mevrouw Renken helpen in de kantine en daarvoor ook nog een studiepunt krijgen! Het laatste jaar was helaas in Groningen.

Mevrouw Renken helpen in de kantine en daarvoor ook nog een studiepunt krijgen! Het laatste jaar was helaas in Groningen.....

Pabo Winschoten (Voorheen K..., 1989

?