P.A. Groen van Prinsterer (zie ook Groen van Prinsterer kweekschool)

Julianaplein 2 in Doetinchem, ( Toon op kaart )

158 scholieren

Bekijk de volledige pagina van P.A. Groen van Prinsterer (zie ook Groen van Prinsterer kweekschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

P.A. Groen van Prinsterer (zie ook Groen van Prinsterer kweekschool) foto

Op P.A. Groen van Prinsterer (zie ook Groen van Prinsterer kweekschool) vind je 22 klassenfoto’s en 158 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eerste paar weken vonden we het maar gek dat ouderejaars zaten te zingen en breien in de aula.

Eerste paar weken vonden we het maar gek dat ouderejaars zaten te zingen en breien in de aula. Later deden we dat zelf ook.

P.A. Groen van Prinsterer (..., 1978

Wat ik mij herinner van deze tijd is de muzieklessen van juf Noordijk, geweldig zo als zij je enthousiast kon maken voor de muziek.

Wat ik mij herinner van deze tijd is de muzieklessen van juf Noordijk, geweldig zo als zij je enthousiast kon maken voor de muziek. Verder in de vrije uren naar de markt of naar de hema om een sausijzebroodje te halen.

P.A. Groen van Prinsterer (..., 1971

Hele gezellige tijd.

Hele gezellige tijd. Vooral de wandelingen in de Slangenburg met dhr.van Minnen.... Peda van Jan de Jong en geweldig leuke textiel-lessen van Gerrie van Zadelhof.

P.A. Groen van Prinsterer (..., 1980

?