P. F. van Overbeeke Jenaplan/IVO MAVO/Middenschool

Barnsteenlaan 6 in Utrecht, ( Toon op kaart )

450 scholieren

Bekijk de volledige pagina van P. F. van Overbeeke Jenaplan/IVO MAVO/Middenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

P. F. van Overbeeke Jenaplan/IVO MAVO/Middenschool foto

Op P. F. van Overbeeke Jenaplan/IVO MAVO/Middenschool vind je 102 klassenfoto’s en 450 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De geweldige weekopeningen, die in de aula werden gehouden.

De geweldige weekopeningen, die in de aula werden gehouden. De werkweken waren legendarisch. Leelingen die ik me herinner: Mieke Harremans, Annetje Koolsma, Barry, Mies Bolle, Stef, Jan, Margot Steppé, Huib Nimmerdor, Frank van den Ham, Anette, Nannette, Els, Fia Ravenschot, Bert (van de kapper), Hettie Reitma, Marjan Velleman en vriendin Sonja, Lydia Venema, Mary Vroom, Ans Oudenalder, ...rest volgt wel weer...

P. F. van Overbeeke Jenapla..., 1960

Veel leuke herinneringen! De weekopeningen o.

Veel leuke herinneringen! De weekopeningen o.l.v.(Manuela Polak) en werkweken (op de fiets naar Soest, Vierhouten, Arnhem,in de jeugdherberg Alteveer,waar Gardien 'Vader' van ! Meneer de Boorder, die een vooruitziend oog had: tijdens een weekopening waarin Herman van Veen een mooi stuk vioolmuziek te horen gaf, zat ik naast hem terwijl hij met dichte ogen zat te genieten.Tijdens het applaus zei hij: "let op....deze jongen heeft het in zijn vingers.....die gaat het helemaal maken"....en gelijk had hij! Van Duijn; directeur Piet van Os, waar ik het niet mee kon vinden, onbegrijpelijk man voor mij. De erg aardige concierge, Dhr. de Gooyer, die er rekening mee hield dat ik altijd net iets te laat was; de extra tekenlessen welke ik volgde bij Mevr. Tuinman wanneer ik er bij haar man (geschiedenis) was uitgezet, wat overigens mooi een extra eindproef opleverde! Dhr. IJssel (aardrijkskunde);een lieve Mevr. Steenis in het 'Buitenbeentje' (biologie); Mevr. Schoenmaker (wisk.) haar favoriete uitroep: " heere m'n tiet"; Mevr.Landse (frans); mevr. van Os (aard. en frans); Morrema (engels); Passchier (muziek) die ooit door Rob getackeld werd en compleet met platenspelen en Lp's tegen de muur van het lokaal van Tuinman denderde...; Bosma (volksdansen) ook daar vaste klant. Klasgenoten: zie klassefoto. Ben getrouwd met Lex Barendregt (uit andere klas) Carla de Smidt is nog steeds mijn vriendin. Weet helaas niet meer iedereen zijn naam! (tja...dagje ouder he..)Tijdens de pauze: patat eten bij Vis van Vos en spoorpunten van de bakker op het Smaragdplein. Echt een hele leuke tijd gehad totdat ik het advies kreeg mijn leerprogramma elders voort te zetten.Ik ging samen met Carla, Lex en Joke naar de pas opgerichte 3e IVO van Dhr. de Boorder. Notebomenlaan/Rijnsweerd. Als je contact met mij wilt kan dat door mijn naam )miekebarendregt( voluit in kleine lettertjes te schrijven, dan het bekende ruguiteinde van bananenetendeboomklimmers, gevolgd door therapiedebilt punt nederland. Laat wat van je horen!

P. F. van Overbeeke Jenapla..., 1961

Ik zat in groep Agaath, het eerste jaar dat de groepen namen kregen.

Ik zat in groep Agaath, het eerste jaar dat de groepen namen kregen. Mentrix was Christien van Steenis. In de klas zaten een hoop leerlingen van de dr. de Visserschool, dus wij bleven eigenlijk heel lang bij elkaar. Anja Loggen, Bianca Breur, Sandra Otten zijn zo een paar namen die ik mij kan herinneren

P. F. van Overbeeke Jenapla..., 1975

?