OudheusdenMAVO

Leeghwaterstraat in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

101 scholieren

Bekijk de volledige pagina van OudheusdenMAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 101

Op OudheusdenMAVO vind je 26 klassenfoto’s en 101 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 76

Schitterende tijd gehad op de ...

Schitterende tijd gehad op de Oudheusdenschool. Leraren als Stoel en De Boer zijn zeldzaam. Ik ben tussendoor driekwart jaar naar het Haarlemmermeer Lyceum in Badhoevedorp geweest..dat was niet zo'n succes. Op mn gemak het MAVO-diploma gehaald en daarna met een paar klasgenoten naar de Spaarne Scholengemeenschap in Haarlem gegaan.

2002, Roelof

Ik heb maar een jaartje op dez...

Ik heb maar een jaartje op deze school gezeten. 1: Heel lang bevriend geweest met Frank Geensen. Is later totaal verwaterd. 2: De Boer een keer zo boos gezien dat hij wilde uithalen naar een leerling met een lineaal en een gat in het bord ramde. 3:Jan Pecht een keer door het ijs zien zakken. Het ijs begon te kraken, hij wou weghollen, gleed uit en.. erdoor.

2002, Rob

Fantastische tijd gehad op dez...

Fantastische tijd gehad op deze school. Herinneringen aan de leerkrachten zoals de Boer, Clay en Dorrepaal. Schoolkameraden Cock Dobbelaar en Thijs Schmidt.

2003, Deleted
?