Oudenhof Bokkesprong (vanaf 1985) (zie ook: Oudenhof)

Frans Halslaan 289 (vanaf 17-01-1990) in Oegstgeest, ( Toon op kaart )

127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oudenhof Bokkesprong (vanaf 1985) (zie ook: Oudenhof), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Oudenhof Bokkesprong (vanaf 1985) (zie ook: Oudenhof) foto

Op Oudenhof Bokkesprong (vanaf 1985) (zie ook: Oudenhof) vind je 16 klassenfoto’s en 127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Wiersma was mijn favoriet.

Juffrouw Wiersma was mijn favoriet. Streng maar rechtvaardig. Wat lijken ze nu jong op de foto's!

Oudenhof Bokkesprong (vanaf..., 1968

Ik kwam halverweg de 2e klas en heb er ook nog een klas 3 gedaan.

Ik kwam halverweg de 2e klas en heb er ook nog een klas 3 gedaan.

Oudenhof Bokkesprong (vanaf..., 1973

Mijn leukste herinnering is toch wel het schoolreisje naar Brussel Door Marion Veldt ook naar de Oudenhof gekomen, omdat ik in WWarmond vreselijk gepest werd.

Mijn leukste herinnering is toch wel het schoolreisje naar Brussel Door Marion Veldt ook naar de Oudenhof gekomen, omdat ik in WWarmond vreselijk gepest werd. Op de Oudenhof is dit nooit gebeurd wat een openbaring. Hebben ook tijdens de handenarbeid nog een betonnen(?) beer gemaakt die nog jaren in het trappenhuis van de school heeft gestaan. Marion stuur me eens een mailtje, zou graag weer metn je in contact komen. Heb op deze school mijn vriendin voor het leven ontmoet, Annuska Herrera. Veel goede herinneringen aan deze school waar ik maar 1 jaar heb gezeten, alleen de zesde klas, bij meneer Verhoef.

Oudenhof Bokkesprong (vanaf..., 1973

?