Otto Clant Skoalle

Blessumerpaed 3 in Boksum, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Otto Clant Skoalle, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Otto Clant Skoalle foto

Op Otto Clant Skoalle vind je 0 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad op deze school vooral met Inez en Janke veel leuke avonturen beleefd.

Leuke tijd gehad op deze school vooral met Inez en Janke veel leuke avonturen beleefd. Ik zat in een gezellig klein klasje op een kleine maar knusse school.

Otto Clant Skoalle, 1975

dat we een gezellige groep hadden het was een keuke tijd.

dat we een gezellige groep hadden het was een keuke tijd

Otto Clant Skoalle, 1979

ik ging om met: geertje kuijpers, sietske mulder, griet andreae, tet andreae, tjipke hofstra, meindert kalma Cool waren de schoolreisjes die eens per 2 jaar plaatsvonden; dan ging je echt op reis: de provinciegrens over naar Havelte of zelfs Harderwijk

ik ging om met: geertje kuijpers, sietske mulder, griet andreae, tet andreae, tjipke hofstra, meindert kalma Cool waren de schoolreisjes die eens per 2 jaar plaatsvonden; dan ging je echt op reis: de provinciegrens over naar Havelte of zelfs Harderwijk. Tijdens het laatste reisje kregen Tjipke en ik een oorvijg van de hoofdmeester omdat we samen onder een jasje zaten (achter in de bus). Tjipke, waar ben je? Nee, de hoofdmeester was niet mijn favoriet en omgekeerd was dat ook niet het geval. Ik heb mijn tijd in verveling gesleten daar in Boksum op de chr. lagere school en was blij toen ik naar Leeuwarden kon.

Otto Clant Skoalle, 1960

?