OSG Singelland 'Johannes Brands'

Schoolstraat 101 in Burgum, ( Toon op kaart )

399 scholieren

Bekijk de volledige pagina van OSG Singelland 'Johannes Brands', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 41
  • Schoolgenoten 399

Op OSG Singelland 'Johannes Brands' vind je 41 klassenfoto’s en 399 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 231

mavo gedaan.

mavo gedaan. Goede herinneringen aan Philipse en Wilmink. Eigenlijk wel aan alle docenten. Ook de schoolkampen waren altijd leuk.

2002, Petra

ooit met Tjeerd uitgeroepen tot mister en miss van het schoolreisje naar Drente hij in een grote 'luier' ik helemaal opgetut refrein kamplied was olè 't gebeurde in 2c olè ons couplet Alie en Wilja boetten zwaar zij reinigden dus het pissoir w

ooit met Tjeerd uitgeroepen tot mister en miss van het schoolreisje naar Drente hij in een grote 'luier' ik helemaal opgetut refrein kamplied was olè 't gebeurde in 2c olè ons couplet Alie en Wilja boetten zwaar zij reinigden dus het pissoir wat ik uitgevreten heb weet ik niet meer wel dat het een rotklus was

2002, Deleted

Leuk dat er steeds meer namen bijkomen maar jammer dat ik niet alle namen herken.

Leuk dat er steeds meer namen bijkomen maar jammer dat ik niet alle namen herken. Ik ben zelf op zoek naar een klassefoto die ergens in een doos zit. Uit mijn klas herinner ik me de jongens: Harm Hollema, Alle Dijk, Roelof de Wal (bedankt Tjeerd), en Arie Venema. En natuurlijk een aantal meisjes. Het wordt misschien weer tijd voor een reunie!

2003, Deleted
?