OSG Hendrik van der Vlist

Rooseveltlaan in Utrecht, ( Toon op kaart )

1256 scholieren

Bekijk de volledige pagina van OSG Hendrik van der Vlist, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

OSG Hendrik van der Vlist foto

Op OSG Hendrik van der Vlist vind je 86 klassenfoto’s en 1256 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

http://home.

http://home.hccnet.nl/erik.van.ekeren/

OSG Hendrik van der Vlist, 1965

mentoruren, leraren Gort, Baars, Stellinga, volksdansen, expressie, het leerlingenparlement Overigens heette deze school in het begin alleen maar Openbare Scholen Gemeenschap.

mentoruren, leraren Gort, Baars, Stellinga, volksdansen, expressie, het leerlingenparlement Overigens heette deze school in het begin alleen maar Openbare Scholen Gemeenschap

OSG Hendrik van der Vlist, 1968

Heb hier MAVO en HAVO gehaald.

Heb hier MAVO en HAVO gehaald. De reis naar Parijs in november 1982 (heb nog wat foto's) De reis naar Praag 1985: Busongeluk,we kwamen om 06:00 's ochtends aan in hotel (Slapy) en heb samen met Jan den Braven en Fred Engelsman nog patat als 'ontbijt'gegeten. Ook het 'jatten' van de vlaggen vanwege de 1 mei viering staat mij nog bij we waren nog bang dat we aan de grens zouden worden gecontroleerd! Schoolvoetbalkampioen 1987

OSG Hendrik van der Vlist, 1979

?