Orionschool

Orionplantsoen in Amsterdam, ( Toon op kaart )

349 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Orionschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Orionschool foto

Op Orionschool vind je 106 klassenfoto’s en 349 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat in de klas met Claudia Peereboom, Christa Kleerebezem, Sandra Breugelmans en Angelique van Smirren.

Ik zat in de klas met Claudia Peereboom, Christa Kleerebezem, Sandra Breugelmans en Angelique van Smirren. Mijn favoriete leraren waren meester Rob van Dongen en juffrouw Slok. Wil nog steeds eens een reünie houden maar kan niet genoeg mensen terugvinden.

Orionschool, 1975

mijn favoriete lerares was mevr.

mijn favoriete lerares was mevr. van Os. We hebben nog een hele tijd in noodgebouw gezeten tot nieuwe school klaar was in 1965. Gymen deden we in het Zonnehuis (heb nog steeds een hekel aan sporten) en 1 x per week naar badhuis op Meteorenweg ondanks dat wij wel een douche hadden thuis. Beste vriendin was Ingrid Kos. Buurmeisje Ineke Koorn

Orionschool, 1960

Wat een geweldig!! feest was dat op 5 nov 2005 in de kantine van vriendschap.

Wat een geweldig!! feest was dat op 5 nov 2005 in de kantine van vriendschap. over 20jaar wordt er nog over gesproken. REUNIE!!! REUNIE!!! KLAS...68/69 en 69/70. gehouden op 5 november 2005. Ze zijn allemaal gekomen!!!! juf MELK,juf Kroon, meester LOKHORST, meester SWART, en meester JONGH VISSER. Allemaal herinneringen opgehaald met elkaar,was heel leuk en gezellig. Helaas is juf Majon overleden. Vroeger speelde ik altijd met Ruud Benes,Erik Blotevogel en Ruud Vormer.We voetbalde in de pauze en tussen de middag altijd bij het pierebad. heel vaak deden we ook vuilnisbakie trap. Dat deden we altijd als we van huis naar school gingen dan rende we langs de vuilnisbakken en schopte ze omver.

Orionschool, 1964

?