Oranjeschool

Lupinestraat in Hilversum, ( Toon op kaart )

182 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oranjeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Oranjeschool foto

Op Oranjeschool vind je 25 klassenfoto’s en 182 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn moeder Mary v Harten heeft hier op school gezeten.

Mijn moeder Mary v Harten heeft hier op school gezeten. Leraren; meester J de Boer, juf Schreuder en juf Lamme. Klasgenoot/vriendin; Mieke Schipper.

Oranjeschool, 1955

schitterende tijd heel beschermend en een leuke school ook bij mij in de klas en Maron Andre en Henny de Groot en Tanja Erkamps ,Vries Stomphorst,Nicolien Voorn,Remco ,rene,Edwin,Hans,Sonja en zo weet ik er nog wel een paar als ik eff denk.

schitterende tijd heel beschermend en een leuke school ook bij mij in de klas en Maron Andre en Henny de Groot en Tanja Erkamps ,Vries Stomphorst,Nicolien Voorn,Remco ,rene,Edwin,Hans,Sonja en zo weet ik er nog wel een paar als ik eff denk............................... jackypassie en dan H.o.t.m.a.i.l. als je snapt ..meel.. me eff

Oranjeschool, 1972

Op deze school van klas 1 t/m klas 3 en toen verhuisd naar De Meern.

Op deze school van klas 1 t/m klas 3 en toen verhuisd naar De Meern. Was jongste zoon van de groenteboer. Mocht als jongste van de klas in klas 1 bij de juffrouw op schoot.

Oranjeschool, 1960

?