Oranjeschool

Putselaan 184 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

230 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oranjeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 48
  • Schoolgenoten 230

Op Oranjeschool vind je 48 klassenfoto’s en 230 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 208

in de klas gezeten bij juffrou...

in de klas gezeten bij juffrouw Mohring en later bij meester de Graaf

2002, Deleted

Ik heb een klasse foto uit 194...

Ik heb een klasse foto uit 1942 voor de verjaardag vanMr. Benjaminse gemaakt. (Jan Deventer-Piet van Staveren-Hugo Wols-Cor v.d. Wel-Riekie Bezemer-Jopie Dirks) Op verzoek kan ik deze foto natuurlijk mailen. Wie herinnert mij of wat vandeze namen???

2002, Deleted

Door alle nieuwe aanmeldingen,...

Door alle nieuwe aanmeldingen, is mijn geheugen wat betreft de leerkrachten aardig bijgewerkt. Meneer Moens, inderdaad een fijne man, juffrouw vd Linden had mijn voorkeur. Ik deed altijd haar boodschappen zoals schoenreparatie omdat deze schoenmaker vlak bij mijn huis op de mijnsheerenlaan was. Ik herinner nog heel goed Ria Oerlemans, Zij zat in mijn klas en woonde op het plein tussen de putselaan en de maashaven, een fijn persoon. Zij staat achteraan onder het rechter schilderij bijna in de hoek op de klassefoto van klas 6 mr. de Graaf ingezonden door Cok Schellekens. Het meisje naast haar herinner ik mij ook. In 1959 ging ik naar de overgangschool op de Hillevliet en daarna naar de Zuider Handels Ulo.

2002, Deleted
?