Oranje Nassauschool voor Christelijke LEAO

Taets van Amerongenstraat 7 in Monster, ( Toon op kaart )

285 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oranje Nassauschool voor Christelijke LEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 50
  • Schoolgenoten 285

Op Oranje Nassauschool voor Christelijke LEAO vind je 50 klassenfoto’s en 285 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 225

Het was een autoritaire school, waar je voorbereid werd op de maatschappij, echter was je te "zelfstandig" dan kon jij (ik) je melden bij de trap, in het strafkamertje :-).

Het was een autoritaire school, waar je voorbereid werd op de maatschappij, echter was je te "zelfstandig" dan kon jij (ik) je melden bij de trap, in het strafkamertje :-). Gelukkig waren er oo progressieve leraren, en die maakte het dragelijk. Heb genoten van de "macht"die sommige leraren trachte uit te oefenen: Van der Steen, Roskam (Scooter), en natuurlijk Verheij en Van Kamp. Een wonder dat ik mijn diploma door mocht halen, maar met de medeleerlingen was het toch een toffe school.

2002, Deleted

het was geloof ik wel een van de leukste scholen die ik heb gehad, veel lol en toch goede lessen.

het was geloof ik wel een van de leukste scholen die ik heb gehad, veel lol en toch goede lessen. Werd goed afgewisseld, zeker als wij dhr. Verhey hadden, die wij vrij noemde, omdat wij ook weleens gingen zingen inplaats van natuurkunde doen, dan kwam hij al met zijn gitaar binnen. gezellig, trouwen het waren allemaal fijne leraren, alleen gym was niet mijn favoriete vak, dus ook dhr. vd. Zwan niet die wij voor gym hadden. Enorme lachbuien hadden wij met de fietsenstalling, ieder jaar, en de fietsvakanties........te gek....TOF

2002, Deleted

De heer van Hattum en de Heer Roskam vond ik erg aardig.

De heer van Hattum en de Heer Roskam vond ik erg aardig. De dochter van de heer Roskam, Linda Roskam vond ik erg leuk.

2002, aldo
?