Oranje Nassauschool

Lijsterstraat 1 in Zandvoort, ( Toon op kaart )

170 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Oranje Nassauschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Oranje Nassauschool foto

Op Oranje Nassauschool vind je 20 klassenfoto’s en 170 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eigenlijk had ik in 1990 van deze school moeten gaan.

Eigenlijk had ik in 1990 van deze school moeten gaan. Ik ben na de vijfde klas naar "de Evenaar"in heemstede gegaan. Wel jammer, want hierdoor word je nooit uitgenodigd voor een reunie :-( Maar gelukkig woon ik nu weer in Zandvoort en kom ik zo nu en dan nog wel eens een oud kilasgenootje tegen. Zo kwam ik onlangs nog Caroline Koenekoop tegen, die ik zowat niet had herkend. en Olaf Zandbergen ben ik ook tegen gekomen. Leuk om weer eens te kletsen met mensen die je jaren niet hebt gezien :-)

Oranje Nassauschool, 1983

Alleen op de kleuterschool hier gezeten en de 1e klas, toen naar de Hannie Schaftschool gegaan.

Alleen op de kleuterschool hier gezeten en de 1e klas, toen naar de Hannie Schaftschool gegaan.

Oranje Nassauschool, 1971

Mevrouw Ettekoven, mevrouw vd Bogaert ( weet niet meer precies hoe je het schrijft ) , meneer de Vries, de directeur, mevr.

Mevrouw Ettekoven, mevrouw vd Bogaert ( weet niet meer precies hoe je het schrijft ) , meneer de Vries, de directeur, mevr. van der Leden, meester Wiersma, en natuurlijk meneer Hertois, die handenarbeid gaf. Dat was een hele aardige man, woonde in Nieuw Unicum. We gingen vaak op zondag op visite bij hem. Hij leerde ons papiermarchee-poppen maken.

Oranje Nassauschool, 1974

?