oranje nassau

E.H.Roggenkampweg 56 in Delfzijl, ( Toon op kaart )

295 scholieren

Bekijk de volledige pagina van oranje nassau, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

oranje nassau foto

Op oranje nassau vind je 54 klassenfoto’s en 295 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Veel lol gehad vooral s,avonds lekker keten en stiekem roken op je kamer.

Veel lol gehad vooral s,avonds lekker keten en stiekem roken op je kamer.En s,morgens je nest niet uit komen als de boots je gewekt had, en dan te laat beneden komen en niet meer kunnen eten. Dat was dan weer minder leuk.Ik zou het leuk vinden om weer in contact te komen met oud klasgenoten.

oranje nassau, 1978

Wil graag in contact komen.

Wil graag in contact komen.Heerlijke tijd.Kok die sigarettenas in het eten liet vallen en malle Albert die snoep verkocht.Mijn vriendin was Trijni,veel plezier met haar gehad de jongens waar ik mee optrok waren Nico Poezer,Jan Schweitzer en Harry Creutzburg, die heb ik nu ontmoet in Deventer op 8 Jan. prachtige dag gehad. We chatten weer alsof we nooit weg geweest zijn.dagelijks.Veel straf gehad en dan gingen we liggend de zalen aanvegen. Ik ben een keer gezakt voor het examen grrrrr,maar ja met al die meiden. Ik zoek nu Harry's vriendin van toen, Elly Klinkhamer. Kent iemand haar? Zij was een vriendin van Trijnie.

oranje nassau, 1961

Woonde niet op de Leirol maar bij mijn ouders in Uithuizen.

Woonde niet op de Leirol maar bij mijn ouders in Uithuizen. Er was nog een andere groninger uit Stedum geloof ik. Herinner me nog een paar named. Heb in de bagger gewerkt tot 1992 sinds dan voor een Amerikaanse bedrijf in de olie, werk me Satelieten en computers. Ben nieuwsgierig hoeveel van m'n klas genoten nog in de bagger zitten.

oranje nassau, 1981

?