O.Q. van Swinderenschool

Sumatralaan in Groningen, ( Toon op kaart )

207 scholieren

Bekijk het volledige profiel van O.Q. van Swinderenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 49
  • Schoolgenoten 207

Op O.Q. van Swinderenschool vind je 49 klassenfoto’s en 207 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 213

Zoek klasgenoten (nu is het 20...

Zoek klasgenoten (nu is het 2002) zij zijn dus omstreeks 56/57 jaar jong Harrie Deddens, Gea Bartels, Mona Nieborg, Titia Tuitman, Ronald Wijma, Bennie Abee, Gerard Aikema, Marleis de Jong...Deze namen komen spontaan op, ook nog Grietje?? zij kon zo mooi jodelen...waar zijn mijn klasgenoten van toen?????

2002, Gerda

IK HAD DAAR MIJN EERSTE VRIEND...

IK HAD DAAR MIJN EERSTE VRIENDJE DIE HETE JOSJE.MIJN VRIENDINNETJE HETE BETSIE.ONZE JUF WAS JUF ROZINGA.DE HOOFD WAS MENEER HERMAN IK WIL NOG EEN KEER NAAR DIE SCHOOL TERUG EN DROOM ER VAAK OVER EN ZIE ALLES NOG VOOR ME HOE HET WAS....

2002, Deleted

Ik herinner mij als onderwijze...

Ik herinner mij als onderwijzer(es) juf Rozema, de heer Bakker en de heer Veldstra. Een leuke herinnering was de periode, dat ik als verkeersbrigadier mocht fungeren. Op de Korreweg hielpen we de kleuters van de Kievit naar de overkant of begeleidden we deze kleuters van de Bedumerweg naar school aan de Kapteijnlaan.

2002, Piet
?