Ontdek PLUS

Opnebare Lagere school

in Twisk, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opnebare Lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Opnebare Lagere school foto

Op Opnebare Lagere school vind je 0 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester vogels die in zijn bril kon zien wie achter hem zaten te klieren zoals bertus hooiman.

meester vogels die in zijn bril kon zien wie achter hem zaten te klieren zoals bertus hooiman.woest werd hij als wezongen hoe schiet die boere zitzit zo.namen die ik nog weet elly bobel,fred van der molen jean nel petra bos anita leegwater lutze nijholt ankie olthof

Opnebare Lagere school , 1962

Het was een gezellige school.

Het was een gezellige school. Ik heb o.a. les gehad van Juf Reijnders, Meneer Yetsinga, Meneer Brouwer en Goof Stoter. Ik vond het altijd leuk als je klassendienst had, dan moest je koffie zetten voor de leraren in de hoofdenkamer. Dan hoefde je niet naar buiten als het slecht weer was. Verder was het schoolreisje naar Terschelling geweldig. In jeugdherberg Hanskedune, met goof Stoter, Jaap Groot, Alie van Beem en Jenny Leegwater als leiding mee. Mijn vriendinnen op de lagere school waren Aliene Nieman, Betty Donker, Pia Kingma, Annelien van Beem, Joke Stam, Marijke Wagemaker en Jaqueline van Bergen.

Opnebare Lagere school , 1966

ik zat net als mijn zus marja op deze school bij de leerkrachten juf reijnders en sieger terpstra, goof stoter en jack brouwer in de klas.

ik zat net als mijn zus marja op deze school bij de leerkrachten juf reijnders en sieger terpstra, goof stoter en jack brouwer in de klas. in de 2e klas kregen we eerst nog juf jannie eekel en kregen we les in de foyer van het dorpshuis. later zaten we in een dependance op het coenplein waar ik nu woon.

Opnebare Lagere school , 1972