Opleidingsschool voor MSPO

Vondelstraat/bij de vondelkerk in Amsterdam, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opleidingsschool voor MSPO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 14

Op Opleidingsschool voor MSPO vind je 0 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 13

Het was een mooie gezellige sc...

Het was een mooie gezellige school en een leuk internaat, waar we tussen de middag warm gingen eten.

2003, Jantine

hier heb ik de opleiding tot b...

hier heb ik de opleiding tot bejaardenverzorgende. Een hele leuke tijd gehad en een goede sfeer in die oude school aan de Frans Halsstraat.

2003, Karin

Dat ik in amsterdam naar schoo...

Dat ik in amsterdam naar school ging dat vond ik al heel wat, van het dorp naar zo'n grote stad. Ik vond het eerst wel jammer dat ik niet op het internaat mocht. Maar tijdens de examens besefte ik dat het toch fijn was om naar huis te gaan om te leren. Dat ik de leraren bij hun voornaam mocht noemen vond ik heel leuk. De tijd in het leergezin is me altijd bijgebleven. Dat we 1 keer in de week op het internaat gingen eten vond ik gezellig. Op je fiets door het Vondelpark. In de lange pauze naar de Albert Kuyp. Tot de viskramen, want daar vonden we het stinken en dan keerde we gauw weer terug naar school. Graag zou ik in contact komen met oude klasgenoten,***** me!

2003, Deleted
?