Opleidingsschool v. Kleuterleidsters

Lange Hilleweg in Rotterdam, ( Toon op kaart )

96 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opleidingsschool v. Kleuterleidsters, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Opleidingsschool v. Kleuterleidsters foto

Op Opleidingsschool v. Kleuterleidsters vind je 9 klassenfoto’s en 96 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Begonnen in 2D, gezellig, heel klein klasje.

Begonnen in 2D, gezellig, heel klein klasje. In de derde kwamen we in een grotere klas terecht, ook gezellig maar toch anders. Leuke tijd gehad.

Opleidingsschool v. Kleuter..., 1977

Leuke opleiding waar ik nog steeds plezier van heb.

Leuke opleiding waar ik nog steeds plezier van heb. Ik werk nog steeds op een school. Muziek van dhr. van Oostendorp en tekenen van dhr Smorenburg.Montessorilessen van mw. Berendse. Het schoolorkest en de opvoering van de opera Dido ans Aeneas.

Opleidingsschool v. Kleuter..., 1963

Als het goed is was er op deze school ook een soort creche zodat degene die daar op school zaten konden leren ofzo? op die creche zat ik.

Als het goed is was er op deze school ook een soort creche zodat degene die daar op school zaten konden leren ofzo? op die creche zat ik. Ik weet alleen niet meer hoe oud ik was maar het was voor ik naar de kleuterschool ging. Ik heb nog een paar foto's van die tijd en ik graag bij de "juf" in de buurt.

Opleidingsschool v. Kleuter..., 1967

?