Opleidingsschool, ook wel genoemd DIJKSCHOOL

Hofstraat in Almelo, ( Toon op kaart )

59 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opleidingsschool, ook wel genoemd DIJKSCHOOL, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 20
  • Schoolgenoten 59

Op Opleidingsschool, ook wel genoemd DIJKSCHOOL vind je 20 klassenfoto’s en 59 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 44

Deze school stond naast het ba...

Deze school stond naast het badhuis (dat bestond toen nog!) en was een voorbereidingsschool voor de HBS. Van de leerkrachten herinner ik mij de namen: meneer van Poorten (goede leerkracht en erg aardig) en meneer Koenderink. Ik heb nog een klassenfoto uit 1957 (klas 5), waar ook nog heel veel namen bij vermeld staan. Ik zou graag nog wat van hen horen.

2003, Tjitske

De school lag naast het "Badhu...

De school lag naast het "Badhuis" en bij het Kasteel van Almelo. Op de gracht om het kasteel werd 's winters geschaatst en in het voorjaar zochten we soms eende eieren die gebakken goed eetbaar waren. Onderwijzers waren heer Koenderink (vader van Marianne) en schoolhoofd v.d Boogaard (vader van Loesje).

2003, Deleted

ben daar naar school gegaan va...

ben daar naar school gegaan vanaf de jan ligthartschool zat daar met Herman Teerink, Frits Berkhof en o.a een jongen van apotheek van Goinga uit almelo herinner me het schaatsen op het kolkje tegenover de school

2003, Deleted
?