Opleidingsinstituut Estheticienne

Stadhouderskade in Utrecht, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opleidingsinstituut Estheticienne, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 14

Op Opleidingsinstituut Estheticienne vind je 0 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 10

Ik heb deze opleiding in de av...

Ik heb deze opleiding in de avond gedaan heb in de klas gezeten met mariska en met monique van wees waar ik nog steeds mee om ga.en herinneringen ja ik kan me nog wel de roddel over dhr. peek herinneren dat hij heel graag bikini lijn harsden

2003, Deleted

Ik heb hier de opleiding voor ...

Ik heb hier de opleiding voor schoonheidsverzorging gedaan. Ik ging samen met mijn collega/vriendin Renate. We gingen 's avond naar school, weet niet meer welke avond. De opleiding duurde 2 jaar, heb anderhalf jaar op school gezeten, we hebben allebij de opleiding niet afgemaakt. In december 1990 heb ik nog wel mijn manicure diploma gehaald.

2004, Vera

Ik heb hier de (spoed)opleidin...

Ik heb hier de (spoed)opleiding schoonheidsverzorging gedaan. Het instituur zat toen nog ergens bij het Rosarium, de straatnaam weet ik niet meer. Was een leuke tijd met Inge en Bianca en meer namen weet ik zo even niet. Kantjes eraf gelopen maar toch geslaagd!

2004, Cindy
?