Opleidingscentrum Militair Geneeskundige Dienst "Korporaal van Oudheusdenkazerne"

Noodweg 27 in Hollandsche Rading, ( Toon op kaart )

39 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opleidingscentrum Militair Geneeskundige Dienst "Korporaal van Oudheusdenkazerne", blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Opleidingscentrum Militair Geneeskundige Dienst "Korporaal van Oudheusdenkazerne" foto

Op Opleidingscentrum Militair Geneeskundige Dienst "Korporaal van Oudheusdenkazerne" vind je 2 klassenfoto’s en 39 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We hadden een hele kleine groep van wel 6 leerlingen.

We hadden een hele kleine groep van wel 6 leerlingen. We zouden allemaal in opleiding gaan voor verpleegkundigen. Onze instructeurs waren sm H. Hol en sm E. Bliek. In de korte periode dat wij daar als leerlingen zaten hebben we wel het een en ander meegemaakt maar ook zeker veel lol gehad.

Opleidingscentrum Militair ..., 1990

dit was net echt relaxed!overdag lekker sporten en "savonds naar de bar of bij tedje op de camping! de vrouwtjes van de marine vergeet ik ook niet meer!.

dit was net echt relaxed!overdag lekker sporten en "savonds naar de bar of bij tedje op de camping! de vrouwtjes van de marine vergeet ik ook niet meer!

Opleidingscentrum Militair ..., 2000

De opleiding gevolg op het OCMGD in Hilversum, ik weet niet eens of de kazerne er nog wel staat en of er nog wel een opleiding wordt gegeven maar voor mij was het een erg leuke tijd, veel stappen en achter de vrouwen aan en vooral veel drinken.

De opleiding gevolg op het OCMGD in Hilversum, ik weet niet eens of de kazerne er nog wel staat en of er nog wel een opleiding wordt gegeven maar voor mij was het een erg leuke tijd, veel stappen en achter de vrouwen aan en vooral veel drinken. We sleepten 's avonds de vaatjes bier mee naar de kamers om daar met zijn zessen van onderuit te gaan, veel gelachen op Bivak met onze srgeant majoor die liever mannen onder de douche zag als vrouwen maar goed het was een mooie tijd.

Opleidingscentrum Militair ..., 1979

?