Opleidingscentrum 'De Sleutel' (Z-opleiding)

Nieuwstraat 277 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opleidingscentrum 'De Sleutel' (Z-opleiding), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Opleidingscentrum 'De Sleutel' (Z-opleiding) foto

Op Opleidingscentrum 'De Sleutel' (Z-opleiding) vind je 1 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wel niet als leerling op deze school gezeten, maar ik meld me toch aan, omdat ik het als praktijkbegeleider / opleidingscoördinator vanuit Het Hietveld erg goed naar mijn zin had.

Wel niet als leerling op deze school gezeten, maar ik meld me toch aan, omdat ik het als praktijkbegeleider / opleidingscoördinator vanuit Het Hietveld erg goed naar mijn zin had. Zeker toen ik ook nog GT kon geven!

Opleidingscentrum 'De Sleut..., 1984

Niet heel de opleiding in Apeldoorn doorgebracht.

Niet heel de opleiding in Apeldoorn doorgebracht. Mijn eerste jaar begon in Nunspeet, daarna werden we voor korte tijd verkast naar Elspeet (de Bijenkorf). De laatse anderhalf (?) jaar van de Z-opleiding konden we doen in Apeldoorn.

Opleidingscentrum 'De Sleut..., 1983

Veel lol gehad, leuke stages.

Veel lol gehad, leuke stages. vroeg tijdig afgebroken waar ik inderdaad best spijt van heb gehad. wel in de z-verpleging blijven werken tot aan mijn emigratie naar Canada in 1990.

Opleidingscentrum 'De Sleut..., 1987

?