Opleiding Ziekenverzorging 'Casa Bonita'

Anklaarseweg 91 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opleiding Ziekenverzorging 'Casa Bonita', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Opleiding Ziekenverzorging 'Casa Bonita' foto

Op Opleiding Ziekenverzorging 'Casa Bonita' vind je 0 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb hier maar korte tijd opgezeten door prive-omstandigheden.

Heb hier maar korte tijd opgezeten door prive-omstandigheden. Was wel jammer maar kon het niet meer opbrengen.

Opleiding Ziekenverzorging ..., 1987

Heel leuke tijd gehad in (vooral) de vooropleiding, groep 7408.

Heel leuke tijd gehad in (vooral) de vooropleiding, groep 7408. We waren met een klein, hecht groepje. Later ben ik er praktijkbegeleidster geworden, gaf praktijklessen en "instruktie" op de afdelingen met de andere "instruktiezusters" Thea Oosterwegel-Leerkes, Rita Beckers-Krijt, Alie van Ingen-Geerlings, Alie de Haan. Kom nog regelmatig collega's tegen. Werk nog samen met Grace Hoff, Sjaak Albrecht, Ans Linthorst-Pelgrom. Ik heb er goede herinneringen liggen.

Opleiding Ziekenverzorging ..., 1974

Voor het eerst op kamers! Je bent jong en je wilt wat.

Voor het eerst op kamers! Je bent jong en je wilt wat... 17 jaar en intern de eerste 7 maanden. Vriendinnen uit die tijd waren Carla Addink, Ilona Smook en Monique Sütters. Na de 7 maanden een flat zoeken. Carla en ik gingen op een flat in de Gentiaanstraat wonen en Monique en Ilona op een andere flat aldaar. Werken en leren was een goede combinatie voor mij. Heb weinig hoeven te doen voor mijn goede cijfers. (wellicht de interesse?) De stages waren geweldig. Na de diploma-uitreiking konden we in Apeldoorn een vaste baan krijgen maar ik wou snel weer naar mijn vriendje in Lichtenvoorde. Dus ben ik in verpleeghuis Den Ooiman in Doetinchem gaan werken. Konden we gaan samenwonen... en niet steeds heen en weer rijden! Met Ilona nog steeds contact. Ook al wonen we niet dicht bij elkaar, de kinderen logeren wel eens bij over en weer. Gezellig!

Opleiding Ziekenverzorging ..., 1987

?