Opleiding voor Ziekenverzorgster

Verzorgingshuis Vita Nova Oss in Oss, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Opleiding voor Ziekenverzorgster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Opleiding voor Ziekenverzorgster foto

Op Opleiding voor Ziekenverzorgster vind je 0 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De leukste opleiding was deze wel, zr v Dongen was streng, goed voor de patiënten en een kreng voor ut personeel.

De leukste opleiding was deze wel, zr v Dongen was streng, goed voor de patiënten en een kreng voor ut personeel. Regelmatig de brandslangen uitgeprobeert, rolstoelraces gehouden met patiënten, in de winter een wasmand sneeuw naar binnen halen en de patiënten elkaar en wijzelf natuurlijk ook elkaar bekogelen, condooms om krijtdoosjes gedaan, het wijwater regelmatig vervangen door echte jenever, kortom een leuke tijd. Enkele namen, Kruimeltje, Henk, Albert, Peterbroers, Riet de Smit, Riet Aarts, Leidy, Annie Smits Fons de Graauw, mw Heemrood, en ja zo kan ik nog wel ff doorgaan.

Opleiding voor Ziekenverzor..., 1972

Praktijk binnen Vita Nova in Oss.

Praktijk binnen Vita Nova in Oss. Theorie op school de vlasmeer in Vught. Leuke tijd gehad. Met de trein op en neer, later had ik mijn rijbewijs gehaald en kon ik met de auto vanuit Oss naar school. Favoriete lerares Heleen Suurmeier. Favoriete leraar gaf Ziektebeelden ben nu zijn naam even kwijt. Wie het weet, mag het me zeggen. Hint: het was opletten bij hem, anders raakte je de draad kwijt, zo snel ging de les. Had geen schoolliefde, ging toen samenwonen met de man waarmee ik nu getrouwd ben.

Opleiding voor Ziekenverzor..., 1994

Ja veel herinneringen vooral dat ik intern was .

Ja veel herinneringen vooral dat ik intern was . Met Hilda van Wijk heb ik nog altijd kontakt

Opleiding voor Ziekenverzor..., 1975

?